Deze site biedt beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden je aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen 0

Er zijn geen producten meer te koop

Subtotaal Vrij
Verzending, belastingen en kortingscodes worden berekend bij het afrekenen

Uw winkelwagen is leeg

Welke Coravin Moet ik kopen en waarom

IMG Homepage Hero-coravin-lineup

Misschien ben je het soort beslissende persoon die een fles wijn kan openen, niet afmaken en het de volgende nacht nog steeds willen drinken. Of misschien eindigt u elke keer dat u een fles opent, elke laatste druppel. Of misschien ben je zoals ik: volledig besluiteloos, voortdurend combinerend en altijd een nieuwe fles willen openen om een ​​nieuwe wijn te proberen. Als je denkt: "Ik zou vrienden zijn met dat meisje, " Dan ben je op de juiste plaats. Ik ben hier om je te vertellen hoe je je wijn kunt hebben en het ook kunt drinken, ongeacht hoeveel flessen je hebt "open".

Ik ben een Coravin Super-fan. Deze handige kleine apparaten helpen me om mijn wijn enthousiasme te omarmen zonder zorgen dat ik een fles open om het vervolgens te laten verspillen. Ik heb de hele line -up van Coravin Modellen - Timeless, Pivot, En Sparkling. Dit is waar ik elk voor gebruik:

1. Coravin Timeless

Coravin Timeless is de origineel naaldapparaat Dat is meerdere keren verbeterd en is uw go-to-systeem voor wijnproeverijen en bemonsteringsflessen in de loop van de tijd. De technologie Dit geïntroduceerde systeem was revolutionair voor wijnmakerijen die bibliotheekwijnen bemonsteren, restaurants die hun wijn-voor-de-glasaanbod willen uitbreiden en verzamelaars die door hun kelders willen proeven. Het werkt door de kurk te doorboren met een niet-coring, slanke naald en het uitwisselen van ontheemde wijn met neutraal argon gas van een verborgen, veranderbare capsule voor zoveel vino als de drinker zou willen. Trek gewoon de naald eruit, laat de kurk teruggaan naar zijn normale vorm en leg de fles weer naar beneden in een wijnkoelkast of kelder tot de volgende keer dat u hem wilt proberen.

Ik heb mijn Timeless Six Om de manier waarop wijnen zich ontwikkelen van het ene jaar naar het volgende te proeven (ik probeer momenteel de perfecte slok van Willamette Valley Pinot Noir te vinden) of om nog twee wijnen naast elkaar te proberen om erachter te komen welke koppeling ik meer leuk vind met wat ik ook is ' m koken (of bestellen op naadloos). Meestal gebruik ik echter Coravin Timeless om 3-5 flessen te proeven voor mijn Virtuele wijnproeverijen die ik faciliteer via zoom op het wekelijkse.

Mijn Timeless Six heeft mijn bedrijf radicaal veranderd en heeft het zo gemaakt dat ik altijd de flessen kan hebben die mijn klanten willen proberen. Voordat u mijn Timeless Six, Ik kocht en opende consequent volledige flessen voor elke proeverij, wat mijn vermogen om virtuele proeverijen winstgevend te maken voor mijn kleine bedrijf ernstig beïnvloedde, serieus Viva La Vino. Nu heb ik er meerdere Coravin-Betekende flessen bij de hand die ik de hele maand voor proeverijen gebruik. Ik zal meestal de bovenkant knallen of aan de kurk trekken om de fles af te maken als er nog ongeveer een glas over is.

2. Coravin Pivot

Hoewel je herhalingen van Ross en Rachel oproept die geen bank de trap op krijgen, de Pivot is allesbehalve ingewikkeld. De methode erachter Coravin Systeem is zo eenvoudig als ze komen:

  1. Open de fles zoals je normaal zou doen, dan onmiddellijk Insteken de Pivot stop

  2. Insteken de Pivot

  3. Punt de fles tot 45 °

  4. Persen de knop voorzichtig naar Schenken

  5. Kantel de fles rechtop, verwijder de Pivot en sluit de stopper

De stop zelf en slaat en laat de dikkere dan een naald toe Schenkbuisdirecte toegang tot de wijn in ruil voor datzelfde neutrale argon -gas waarover u eerder hebt gelezen van de Coravin Timeless.

Dus, wat is hiervoor het use case? Doordeweekse wijn. Mijn partner en ik zijn het vaak oneens over wat we graag zouden willen drinken, wat in het verleden leidde tot een compromis, of te vaak verspilde wijn toen we de twee flessen die we binnen een paar dagen hadden geopend niet afmaakten. Nu kunnen we verschillende "flessen van de week" op het aanrecht of in de koelkast laten openen met een Pivot stopper, en we kunnen gemakkelijk de Pivot Als een vat Tap - gieten wat we willen en de rest bewaren voor later.

Het beste deel is dat je zoveel flessen kunt hebben "open" als je hebt Pivot toppers. Dit is ook geweldig voor het verzamelen van een menigte (onthoud de goede oude dagen wanneer we dat konden doen?) Omdat je verschillende flessen kunt openen die bij de verschillende smaakpapillen van je gasten kunnen passen zonder ze allemaal alleen te hoeven afmaken nadat iedereen vertrekt.

We voltooien meestal de flessen die we openen met de Pivot in ongeveer een week of zo, maar de Coravin Experts (lees: mensen met voldoende geduld om dit te testen) controleren of uw wijn maximaal vier weken vers blijft (!) Pivot. Voor $ 99 is dit het perfecte systeem om te schenken aan uw wijnminnende vrienden.

3. Coravin Sparkling

Ontmoedigen van Een fles bubbels openen Uit angst zal het plat gaan voordat je het afmaakt? Niet meer! Luister, ik heb alle oude trucs geprobeerd: een Zilver Lepel, een opgemaakte sparsende flesstopper, of gewoon een oude kurk pakken en proppen in de bovenkant en het beveiligen met de kooi. Geen van die oplossingen laat de wijnproeverij de volgende dag eigenlijk als goed, laat staan ​​een paar weken later.

Ik ben dol op het combineren van bubbels met voorgerechten of het vieren van het einde van de werkweek met een prosecco-cocktail, maar omdat mijn partner niet de grootste fan is van bubbels, heb ik te veel te dure splitsingen gekocht of om te gaan budgetbellen Zodat ik niet te verwoest ben als er meer dan de helft verloren gaat.

Binnenkomen: Coravin Sparkling™ Sparkling Wijnbewaarsysteem. Dit kleine nummer is geweldig om jezelf een Persoonlijk deel van bubbels of het vergelijken van verschillende stijlen (bijvoorbeeld Cava versus Sekt) naast elkaar. Ik ben vooral dol op dit apparaat gebruiken om wat te drinken I Ik wil zelfs als ik de enige hunkerende bubbels ben.

Elk van deze Coravin Systems is een geweldig geschenk en nu weet je welk systeem het beste is voor elk van je wijnminnende vrienden. Maar terwijl je bezig bent, pak je een van elk beter voor jezelf.

Brielle Buckler (zij/haar), oprichter van Viva La Vino (op Instagram als @vivalavino_nyc), is een wijnliefhebber die van zeldzame variëteiten houdt, wijnmythen kapot maakt en de wereld van wijn benaderbaar maakt. Hoewel Brielle meestal is gevestigd in het NYC -gebied, reist ze het afgelopen jaar het land met de auto en organiseert ze virtuele wijnproeverijen vanaf de weg (bekijk haar bakstenen achtergrond - het is een achtergrond die ze met zich meebrengt!). De filosofie van Viva La Vino is dat wijn alleen goed is als je het leuk vindt, en Brielle is gepassioneerd over het helpen van wijndrinkers van alle niveaus begrijpen welke kwaliteiten ze de voorkeur geven in wijn en waarom. Ze wil anderen helpen meer vertrouwen te hebben op wijn in een restaurant bestellen of om aanbevelingen in een wijnwinkel te vragen. Brielle heeft momenteel haar WSET II -certificering en wacht op haar WSET III -examen zodra Covid -beperkingen zijn opgeheven.